Met de campagne #nogffvolhouden willen jongerenwerkers in Nederland alle jongeren een hart onder de riem steken in deze coronatijd. We merken dat veel jongeren tegen een breekpunt aanlopen.

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Ze zitten lang thuis, zijn niet op school en hebben geen werk. We roepen de jongeren op om hun gevoelens te delen met anderen. Maar ook om zich aan de coronaregels te blijven houden. Zeker als jij of een vriend(in) zelf in thuisquarantaine moet. We hopen allemaal dat we snel bevrijd zijn van dit virus. En dat we in de zomer weer een stukje vrijer kunnen leven. #nogffvolhouden dus!

WAT GAAN WE DOEN?

We roepen jongeren op om samen met hun lokale jongerenwerker een filmpje op te nemen en deze via social media te delen met de hashtag #nogffvolhouden. Dit filmpje kan over diverse inhoud gaan, zolang het maar het thema heeft om de jongeren te stimuleren om van zichzelf te laten horen én om nog ff vol te houden.

HOE GAAN WE DIT DOEN?

HOE LANG DUURT DE CAMPAGNE?

Deze campagne #nogffvolhouden duurt van 10 februari 2021 tot 1 mei 2021. Er zijn mooie prijzen te winnen. De eerste termijn om filmpjes, posters en/of andere creatieve ideeën in te zenden is Maandag 1 Maart 2021.

De campagne #nogffvolhouden is een campagne van de jongerenwerkers in heel Nederland. Het is mede mogelijk gemaakt door een BVjong werkgroep jongerenwerkers bestaande uit Jerrol Lashley, Teamcoach jongerenwerk Netwerk Hoorn; Stephan Beute, Sport en Welzijn Moerdijk; Bianca Boender, You!nG en Niko de Groot, BVjong i.s.m. het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?