Podcast #40 – Positiviteit

Positiviteit

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.


Positieve podcast


Alles over Possiblisme. Een nieuw woord! Het is een samenvoeging van positiviteit, mogelijkheden zien, oplossingsgerichte mindset en kijken naar de competenties die er al zijn.

Summer vertelt hier met passie over. Want in deze tijden lijken bestaande structuren te veranderen of in te storten. En waar heb je dan nog invloed op? Het betekent dat je op een andere manier naar situaties kijkt en waardeert wat er al wél is. Om uit te zoomen op waar je naartoe wilt in plaats van in te zoomen op het probleem. Soms kan iets heel anders het probleem oplossen. Wanneer was dit probleem er niet of minder? Wat deed je toen anders? Maak kleine stapjes en focus op wat mogelijk is. We zijn niet onze problemen! We beschikken over mogelijkheden en die kunnen we bij elkaar aanboren.

Hoe zinvol is het om te waarderen wat er al wel is? En oplossingsgericht werken het uitgangspunt is? En als iets werkt, doe er dan meer van. Hou die mindset vast en blijf erin investeren.

In deze podcast stelt Summer waardevolle wondervragen aan de luisteraars en ze vertelt heel mooi hoe je problemen kunt oplossen. En hoe je resultaat bereikt. Maar ook hoe je in lastige tijden met elkaar in verbinding blijft. Dat jij competent bent en de ander ook. We hebben elkaar nodig, bruggenbouwers. Blijf altijd de positieve mogelijkheden zien en voelen. Possiblism!

Vertel, weet je nu meer dan voordat je de podcast luisterde? Wat heeft het je opgeleverd?

Beluister de podcast via de widget hieronder of gebruik deze link

Beluister meer podcasts

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?