Toolkit Sociaal domein – Tips, trucs en factsheets voor uitvoerders

achieve-1822503_1280

Als uitvoerder in het Sociaal domein is het niet eenvoudig om in elke casus de juiste weg te vinden. Soms kun je het gevoel hebben dat je je bevindt in een wirwar van wegen en ongebaande paden en de nodige hordes over moet. Hiervoor ontwikkelde A&O een toolkit met praktische tips en trucs.

A&O fonds Gemeenten heeft de afgelopen jaren tijdens werkateliers en andere bijeenkomsten gesproken met uitvoerders in het sociaal domein over de verschillende onderdelen van werken in hun vak. Daarnaast kreeg A&O waardevolle input van de co-creatiegroep; een divers gezelschap van professionals binnen gemeenten en professionals die veel samenwerken met de gemeente.

Tips, trucs en concrete voorbeelden

Deze informatie heeft geleid tot de samenstelling van een toolkit, waarin vijftien hordes die uitvoerders in het Sociaal domein bijna dagelijks tegenkomen, worden uitgelicht. In de toolkit is te zien hoe er over deze hordes heen gesprongen kan worden, aan de hand van tips, trucs en concrete voorbeelden uit de praktijk.

Toolkit downloaden? Dat kan via onderstaande link.

https://www.aeno.nl/toolkit-sociaaldomein

Afbeelding van Sasin Tipchai via Pixabay

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »