Jeugdzorg werkt!

Schermafbeelding 2021-06-11 om 14.16.19

In ‘Jeugdzorg werkt!’ zetten werkgevers en werknemers zich in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt voor professionals in de Jeugdzorg. Wat heb jij nodig om je werk te behouden en om gemotiveerd te blijven in het werk? Deze vraag werd ons gesteld door de actieonderzoekers van jeugdzorg-werkt.nl

Wij hebben tips gegeven over het inzichtelijk en toegankelijker maken van alle kennis en kunde die er is. We hebben advies gegeven om het landschap echt minder te versnipperen (ieder actieprogramma zijn eigen website? Zijn eigen kennisbron?) Maar we hebben ook tips gegeven om stil te staan bij reflectie, wikken en wegen, meer aandacht voor vakmanschap en professionalisering: vanuit de bedoeling van de jeugdwet.

Maar we willen deze vraag ook graag aan jou stellen dus vertel eens: Wat ben jij nodig? Waar moet meer aandacht voor gevraagd worden? En wat kunnen actieprogramma’s zoals Jeugdzorg Werkt in het werk voor jou betekenen?

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSPIRATIE
Shaaneequa Peper

Moeders van Hoogeveen

Actieprogramma: Kansrijke start – mooie voorbeelden uit Gemeente HoogeveenEind april mochten Mandy en Summer het project Moeders van Hoogeveen interviewen voor een podcast. Samen met

Read More »
JEUGD
Shaaneequa Peper

Hoe groot is jouw veerkracht?

Werken in jeugdzorg levert veel op, maar vraagt ook veel van jou als professional. Hoe blijf je in balans ondanks een volle caseload, regeldruk en onzekerheid?

Read More »