Nieuwsbrief Kansrijke Start

Kansrijke Start

Delen op Social Media

Leestijd: 2 min.

Meld u aan voor de conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst’


Terwijl we hopen dat de meeste van jullie nu aan het genieten zijn van de meivakantie in een – nog steeds – vreemde tijd zijn we achter de schermen bezig met het voorbereiden van de derde conferentie Kansrijke Start. De conferentie ‘Kansrijke Start heeft de toekomst’ zal op 14 juni plaatsvinden, dit keer geheel online. Hieronder leest u hoe u zich voor de conferentie kunt aanmelden.

Deze nieuwsbrief staat weer bomvol mooie inspirerende initiatieven om meer kinderen een kansrijke start te geven. We blikken terug op de online themabijeenkomst ‘Lerende Lokale Monitor Kansrijke Start’ en de werksessies van Pharos over samenwerken. We nemen een kijkje in de werkwijze van Jenneke van Bussel, jeugdverpleegkundige op Saba, die zich bezighoudt met het prenataal huisbezoek op Saba.

Terugblik


We blikken ook vooruit op de pitch Serious Avatars, het winnende concept van de Hackathon Kansrijke Start die Garage2020 vorig jaar organiseerde. En ‘Hoezo roze wolk’? We besteden aandacht aan de podcastserie ‘Zwarte muisjes’, die in april is uitgekomen. In deze serie spreekt journalist Maarten Dallinga met ervaringsdeskundigen en professionals over psychische problemen rond de zwangerschap, zoals een postpartum depressie, angststoornis, psychose of posttraumatische stressstoornis (PTSS). In deze nieuwsbrief ook een mooi voorbeeld hoe de geboortezorg en het sociaal domein in Amersfoort en Utrecht samenwerken om zwangeren in een kwetsbare situatie beter te helpen.

Willen weten wat er nog meer in deze nieuwsbrief staat ga zeker naar onderstaande link.

https://www.kansrijkestartnl.nl/actueel/nieuwsbrieven/kansrijke-start/2021/nieuwsbrief-kansrijke-start—april-2021

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?