Opleiding Wmo consulent

Opleiding Consulent Wet Inburgering - WWZ Academie

Delen op Social Media

Leestijd: < 1 min.

Zoek jij een nieuwe uitdaging (ook al is dat spannend)?

Ben je werkzoekend? Wil je omgeschoold worden? Zoek je een baan waarin je zingeving en werkgeluk kunt ervaren, omdat je van grote betekenis bent voor anderen? Of werk je al in het sociaal domein en wil je je verder professionaliseren binnen de Wmo? Dan is deze opleiding perfect voor jou.

We snappen dat het spannend is om je weg te vinden in het sociaal domein, en ook om daar een opleiding voor te volgen. “Ben ik wel goed genoeg? Val ik niet door de mand?” Daarom doen wij er alles aan om je niet alleen de juiste kennis te geven, maar ook zelfvertrouwen. Dat is het element dat je nodig hebt om met plezier naar je werk te gaan, en fluitend weer thuis te komen. Daarmee ben jij echt van toegevoegde waarde voor de cliënten en je werkgever.


Opleiding Wmo consulent


In onze opleiding tot Wmo consulent leer je hoe je mensen optimaal ondersteunt en hoe je hun familie erbij kunt betrekken. Je leert alles over de Wmo 2015, van melding tot en met nazorg. We werken volledig in de geest van het huidige sociale domein, waarbij je breed en creatief leert kijken en de juiste oplossingen gaat bedenken voor zorgvragers samen met hun hele familie- en vriendenkring.


Bekijk de website van de opleider voor de meest actuele inschrijfmomenten, prijzen en voorwaarden.
Ontdek meer

Volledig overzicht bekijken?