Prikbord: Geef je tips door: innovatieve ideeën

Achtergrond-woorden-inspiratie-kopie

Mogen we je hier onder uitnodigen alle nieuwe innovatieve ideeën en oplossingen te delen? Attendeer ons vooral op al die mooie initiatieven, zodat anderen kunnen leren van deze initiatieven.

LinkedIn
Facebook
Twitter

10 gedachtes op “Prikbord: Geef je tips door: innovatieve ideeën”

  1. Gratis advies tijdens de Coronacrisis – Move professionals. Het is een bijzondere tijd. Zeker voor alle mensen die werken in de zorg. Een tijd om te delen en te verbinden. Onze onderzoeksactiviteiten lopen door, maar onze trainingen zijn opgeschort, dus we hebben tijd over die we graag inzetten. Stafmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, bestuurssecretarissen, beleidsmakers die nu aan het werk zijn in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ggz en sociaal domein zijn ingezet in Coronacrisisteams. Hierdoor blijven zaken liggen. Onze adviseurs laten hun hart spreken en gaan gratis hun steentje bijdragen. Wij bieden tijdens deze Coronacrisis onze kennis en vaardigheden aan om zorgorganisaties een beetje te ontlasten. Wat kunnen we doen? Advies geven over hoe om nu te gaan met incidenten en calamiteiten. Vragen beantwoorden over kwaliteit, zorginhoud en zorgveiligheid. Meelezen en denken over minimaal noodzakelijk zorgbeleid. Stappenplannen maken. Structuur aanbrengen in kennisdomeinen. Meedenken en een luisterend oor bieden. Kortom onze kennis delen met medewerkers van zorgorganisaties die nu met veel belangrijker zaken bezig zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »