Verbinder Nora Kasmi

Afbeelding1

Het leggen van de juiste verbindingen, het opstellen van politiek haalbaar beleid in de participatiewet en bijstand is mijn passie. De Participatiewet, schuldhulp en bijstand staat voor grote uitdagingen. Je leest het vaak in de krant, of in artikelen. Het is belangrijk om de mens in de bijstand, participatiewet en schuldhulp centraal te stellen, maar dat geld ook voor de professional; de mens als professional. 

De rode draad in mijn werk is het leggen van verbindingen tussen alle lagen. Van bestuur tot inwoner. Het gesprek hierover aangaan, mooie projecten opzetten en het opstellen van vakinhoudelijke trainingen over de participatiewet en sociaal maatschappelijke onderwerpen is mijn dagelijkse kost. Naast dat ik moeder ben van 3 prachtige kinderen.

Als geboren en getogen Amsterdammer ben ik bijna 20 jaar werkzaam binnen het sociaal domein en de vraagstukken zijn nog van alle dag. Naast het mijn passie voor het ontwikkelen van beleid, draag ik graag mijn steentje bij in het opleiden en trainen van junior klantmanagers en beleidsadviseurs, om contact te maken, verbinding te leggen en samen te werken zodat we het voor de inwoner, die onze dienstverlening nodig heeft zo goed mogelijk kunnen maken.

Met Noah Consultancy ga ik ook aan de slag met het opleiden en trainen van junior klantmanagers en junior beleidsadviseurs. Mocht je de stap willen maken richting klantmanagement of beleid, schroom niet om mij te contacten.

Wat ik mijn kinderen altijd meegeef is om vooral samen te werken en dingen samen te doen, dit zullen ze altijd nodig hebben in hun leven. Samen gaan dingen veel sneller en is het ook veel leuker werken!

Nieuwsgierig geworden? Mail me voor een afspraak op info@noahconsultancy.nl

Nora Kasmi, 

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

artikelen SDO
Summer Koster

Participatie van jongeren bij beleid

Kinderrechtenorganisaties deden recent weer opnieuw de oproep aan gemeenteraden om jongeren te betrekken bij de ontwikkeling van beleid. Dit signaal is de afgelopen jaren vaker

Read More »